Вхiд на сайт
Авторизацiя

До уваги ужгородців: впродовж тижня у місті можливі відключення електроенергії

За інформацією ПАТ "Закарпаттяобленерго", цього тижня в Ужгороді можливі перебої з електропостачанням у зв'язку з проведенням робіт.

До уваги ужгородців: впродовж тижня у місті можливі відключення електроенергії


Сьогодні, 3 квітня, з 9.00 до 17.00 на вулицях Північній, Солов'їній, Янтарній, Кримській, Курортологія (2-й ввод) проводитимуть ревізію контактних з'єднань на трансформаторних підстанціях.

Завтра, 4 квітня, з 9.00 до 17.00 на пр.Свободи,30-44, Заньковецькій,2 ,кафе "Дюна", меблевий магазин (друге живлення) монтуватимуть лінійні комірки на трансформаторних підстанціях .

5 квітня, з 9.00 до 17.00 у середу, на вулицях Снігурського, Штенберга, Ревая, Баб'яка, 12,15, О.Хіри,9, кафе "Гармонія" проводитимуть перепідключення кабельної лінії.

У четвер, 6 квітня, з 9.00 до 17.00 - монтаж лінійної комірки у драмтеатрі.

На вулицях Сріблястій та Лозовій із понеділка, 3 квітня, до п'ятниці, 7 квітня, щодня з 9.00 до 17.00 монтуватимуть опори. За таким же графіком на вулиці Тичини триватиме ремонт повітряної лінії.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: