Вхiд на сайт
Авторизацiя

Відомий шоумен буде ведучим на відкритті головної фан-зони Євробачення-2017

Сергій Притула буде вести церемонію відкриття головної фан-зони Євробачення-2017 у Києві. Про це повідомила PR-менеджер організатора проекту FolkUkraine Тетяна Ніколаєнко.

Відомий шоумен буде ведучим на відкритті головної фан-зони Євробачення-2017


Офіційне відкриття фан-зони, яка буде розташована на Софійській площі біля пам'ятника Богдану Хмельницькому, відбудеться 30 квітня. Працюватиме вона до 14 травня.

Сергій Притула стане ведучим лише церемонії відкриття, де виступлять українські виконавці. Хто матиме честь взяти участь у святковому концерті – наразі не відомо.

За словами куратора проекту Ігора Добруцького, територія фан-зони буде встелена спеціальним газонним покриттям, а біля пам'ятника Хмельницькому висадять 10 тисяч тюльпанів.

"Сцена буде унікальною, вона буде виглядати, як величезний телевізор – вся дзеркальна (розміри 26 на 16 м). Крім того, у фан-зоні буде встановлено триметровий мікрофон, який буде світиться і арт-об'єкти з льоду",– розповів він.

Відомий шоумен буде ведучим на відкритті головної фан-зони Євробачення-2017


Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: