Вхiд на сайт
Авторизацiя

Сумна статистика: 60% українців живуть за межею бідності

В Україні на сьогоднішній день 60% населення живуть за межею бідності. Про це повідомив постійний представник програми розвитку ООН в Україні Ніл Уокер.

Сумна статистика: 60% українців живуть за межею бідності


“Що стосується України, ми говоримо про 1,7 млн внутрішньо переміщених осіб, 2,8 млн людей з інвалідністю і про те, що 60% населення перебувають за межею бідності”, – сказав він.

В українському Інституті демографії уточнюють: мова, зокрема, йде про те, що національний дохід з розрахунку на одного громадянина знизився за 25 років – з 1990 по 2015 рік він впав на 31,9%.

Нагадаємо, за даними ООН, у розвинених країнах 300 млн осіб живуть за межею бідності.

Раніше один з найбільших швейцарських фінансових конгломератів Credit Suisse підрахував, що добробут українців з середини 2015 року до середини 2016-го знизився на 19%. Так, Україна разом з РФ (мінус 15%) та Аргентиною (мінус 27%) увійшли в трійку антирейтингу зі зростання добробуту домогосподарств — достаток жителів цих трьох країн в процентному вираженні знизився найбільше.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Next 1 квітня 2017 18:46
Не нравится 0 Нравится
Це реална оцінка "майданної влади",а для всіх має стати уроком, як за "печеньки" робити революції.
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: