Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді затримали злочинця, який обікрав автівку ужгородця

В Ужгороді затримали злочинця, який обікрав автівку ужгородцяПрацівники поліції затримали крадія, який зняв з вантажного автомобілю акумуляторну батарею. За даним фактом в поліції проводять розслідування

У поліцію Ужгорода з повідомленням про крадіжку звернувся місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що з його вантажного автомобіля, який був припаркований біля будинку по вул. Івана Франка в обласному центрі, серед білого дня хтось зняв акумулятор. Потерпілий зазнав матеріальних збитків приблизно на 2 тисячі гривень.

В ході розшукових заходів працівники кримінальної поліції міста встановили, що дану крадіжку скоїв 30-річний раніше судимий за крадіжки чоловік.

Для притягнення затриманого до відповідальності в поліції розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Наразі фігуранта справи перевіряють на причетність до інших злочинів, скоєних на території міста.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: