Вхiд на сайт
Авторизацiя

Мобілізація-2017: з 1 квітня українцям почнуть розсилати повістки в армію

У квітні-травні цього року на строкову військову службу призвуть 14 135 осіб. Про це йдеться в розпорядженні уряду №185 від 22 березня, передають Українські Новини.

Мобілізація-2017: з 1 квітня українцям почнуть розсилати повістки в армію


Зокрема зазначається, що з них у Збройних силах служитимуть 9 135 осіб, у Національної гвардії - 4 200 осіб, у Державній спеціальній службі транспорту - 800 осіб.

Для виконання розпорядження про проведення призову громадян на строкову військову службу у квітні-травні планують витратити 46 548 392,55 гривень.

Наголошується, що обсяг видатків на одного призовника становить 3 293,13 гривень, з них 3 200 гривень - для виплати грошової допомоги громадянам України, які призиваються на строкову військову службу та 93,13 - для підготовки та проведення призову на строкову військову службу (без урахування коштів на харчування та перевезення громадян України, призваних на строкову військову службу, із збірних пунктів обласних, Київського міського військових комісаріатів до місця служби).

Як повідомлялось раніше, на строкову службу у жовтні-листопаді 2016 року планували призвати 13,9 тис. осіб.

Держприкордонслужба не планує закликати військових на строкову службу в 2017.

Нагадаємо, Президент Петро Порошенко затвердив строки звільнення у запас військовослужбовців строкової служби та строки проведення чергових призовів у 2017 році.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: