Вхiд на сайт
Авторизацiя

Доба в зоні АТО: загинули 2 бійців, 3 – отримали поранення

За добу в зоні проведення антитерористичної операції 2 українських військових загинули, ще 3 зазнали поранень і бойових травмувань.

Доба в зоні АТО: загинули 2 бійців, 3 – отримали поранення


Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони з питань АТО полковник Олександр Мотузяник. Він уточнив, що один боєць загинув у Троїцькому, інший – в Луганському, через обстріли.

За його словами на Луганському напрямку проросійські бойовики здійснили 15 обстрілів (8 – із важкого озброєння), на Донецькому напрямку – 30 обстрілів (10 – з них із важкого озброєння), а Маріупольскому напрямку – 38 обстрілів.

Також Мотузяник заявив, що ЗСУ готові до виконання домовленостей про припинення вогню в зоні АТО з 1 квітня, досягнутих в Мінську в ході засідання тристоронньої контактної групи по мирному врегулюванню ситуації на Донбасі.

"Я не уповноважений коментувати рішення Мінської групи. Однак ще раз хочу зазначити, що і Збройні сили України, і інші силові відомства, задіяні в АТО, готові до виконання всіх рішень Мінської групи, які будуть прийняті. Ми готові і до відведення, і до одностороннього припинення вогню, яке на сьогоднішній день і так виконується", - сказав він.

Як відомо, 29 березня тристороння контактна група узгодила повне дотримання режиму припинення вогню, яке набуде чинності з 1 квітня 2017 року.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: