Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді спіймали чергового викрадача велосипедів

У мешканця обласного центру вночі викрали велосипед марки «Mountain-bike», який господар залишив пристебнутим у під’їзді багатоповерхівки. Викрадача двоколісного транспортного засобу затримала поліція та розпочали за даним фактом кримінальне провадження

В Ужгороді спіймали чергового викрадача велосипедів


Учора, 29 березня, в поліцію м.Ужгорода звернувся житель обласного центру , який повідомив, що невідома особа викрала його велосипед марки «Mountain-bike», який господар залишив на ніч пристебнутим у під’їзді багатоповерхівки. Злочинець перерізав замок і викрав велосипед вартістю приблизно три тисячі гривень.

В ході розшукових заходів особу крадія встановили й затримали працівники кримінальної поліції Ужгорода. Ним виявився 42-річний житель обласного центру, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Ведеться досудове розслідування. Оперативники перевіряють причетність фігуранта справи до скоєння аналогічних злочинів на території міста, повідомляють у поліції області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: