Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Чопі працівники поліції завадили злочинцю викрасти майно залізниці

Сьогодні вночі на залізничній станції Чоп працівники сектору реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення поліції затримали місцевого жителя, який намагався викрасти з потяга мідний електрокабель

У Чопі працівники поліції завадили злочинцю викрасти майно залізниці


Сьогодні близько 2.30 ночі в чергову частину Ужгородського районного відділення поліції надійшло повідомлення з м.Чоп. Начальник охорони місцевої залізничної станції повідомив, що на території станції невідома особа намагається скоїти крадіжку.

На місце події за лічені хвилини прибув наряд групи швидкого реагування. Біля недіючого тепловоза поліцейські затримали чоловіка, який саме зрізав із потяга 6 шматків мідного кабелю метрової довжини. В нього також вилучили пилку, якою він різав кабель.

Затриманого доставили у відділення поліції. Крадієм виявився 40-річний місцевий житель, який раніше працював на залізниці, тож добре знав, що можна викрасти.

За даним фактом поліція розпочала розслідування. Дії правопорушника слідчі кваліфікують за ч.1 ст.15 – ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (замах на скоєння крадіжки з проникненням на територію, що охороняється). У ході досудового розслідування перевірятиметься причетність фігуранта справи до скоєння аналогічних злочинів, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: