Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція повідомила подробиці розбійного нападу на Берегівщині (ФОТО)

Слідчі Берегівського відділу поліції передали матеріали кримінального провадження про розбійний напад в селі Варієво Берегівського району з обвинувальним актом до суду

Поліція повідомила подробиці розбійного нападу на Берегівщині (ФОТО)


Сьогодні, 29 березня, берегівські правоохронці передали матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до районного суду по справі розбійного нападу на підприємця. Працівники поліції встановили осіб та розшукали двох чоловіків, які підозрюються у розбої, спрямованому на заволодіння майном у великих розмірах, вчинений групою осіб. Слідчі провели досудове розслідування, в ході якого зібрали достатньо доказів для доведення причетності цих осіб до вчинення злочину, повідомляють у поліції області.

Нагадаємо, що в кінці грудня 2016 року в селі Варієво в будинок місцевого підприємця зайшли невідомі та предствилися правоохоронцями. Вони знайшли в будинку понад 800 тисяч гривень та повідомили власнику про вилучення під час обшуку. Господар попередив, що зателефонує на службу «102», на що один із чоловіків пригрозив йому вбивством. Зв’язавши господаря та його дружину, розбійники втекли. Поліція виявила автомобіль нападників біля дамби в смт. Вилок та оперативно встановила осіб, причетних до цього злочину. Затримали причетних до цього правопорушення, 25–річного жителя Сумської області та 26-річного мешканця Дніпропетровська у Києві.

Берегівські правоохронці передали матеріали кримінального провадження за ч. 4 ст.187 Кримінального кодексу України, тобто розбій, вчинений групою осіб, з обвинувальним актом до суду. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна. Крім того одному із учасників злочинної групи інкримінують ще ч. 4 ст. 358 ККУ, тобто підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів та ч.2 ст. 353 ККУ, тобто самовільне присвоєння владних повноважень або звання службової особи та вчинення такою особою суспільно небезпечного діяння. Остаточне рішення в цій справі прийматиме суд.

Поліція повідомила подробиці розбійного нападу на Берегівщині (ФОТО)
Поліція повідомила подробиці розбійного нападу на Берегівщині (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: