Вхiд на сайт
Авторизацiя

ТОП-7 продуктів, які допоможуть перемогти переїдання

Китайці впевнені, що їсти потрібно до тих пір, поки не наситишся на 70%. Головна ж проблема всіх людей в тому, що вони не можуть зупинитися на позначці 70, і набивають шлунок під зав'язку. А між тим, підступні 30% грають величезну роль для людського організму.

ТОП-7 продуктів, які допоможуть перемогти переїдання


Впевнені, що до жителів Піднебесної варто прислухатися – не дарма ж вони такі мініатюрні! Тим більше, дієтологи вже назвали сім продуктів, які обдурять мозок і принесуть відчуття ситості без переїдання.

Отже, якщо ви відчуваєте, що ви начебто наїлися, а ніби й немає, радимо вам...

...капучино замість цукерок. Це тільки здається, що якщо ви заїдаєте вечерю солоденьким, ви заспокоїте свій шлунок. Солодощі, навпаки, викликають додатковий голод. Тому не перекушуйте шоколадкою або цукерками, краще випийте капучино. Подібні напої здатні знизити апетит і обдурити мозок, пославши хитрий сигнал про насичення.

...хумус. Це пюре з турецького гороху нуту зменшує відчуття голоду. У хумус міститься досить білка і клітковини, які добре наповнюють шлунок. А щоб відчувати себе більш ситим, дієтологи радять поєднувати його з зеленим горошком, морквою або селерою.

...авокадо. Дослідження показують, що у людей, які під час обіду з'їдають половину свіжого авокадо, бажання поїсти не виникає протягом наступних кількох годин.

...попкорн. Повітряна кукурудза дозволяє швидко відчути себе ситим, не додаючи багато зайвих калорій.

...банани. Цукор в цій корисній фрукті вбереже від бажання з'їсти цукерки, шоколадні батончики та інші шкідливі снеки. А зважаючи на свою калорійність, банани дозволяють організму не відчувати почуття голоду.

…хліб з висівками. Цей корисний продукт відмінно зменшує апетит. Після його вживання почуття голоду швидко змінюється почуттям насичення.

...яблука і апельсини. У них багато клітковини, води і білка. Все це допомагає вгамувати голод і зменшити тенденцію до переїдання. Дослідження показують, що клітковину потрібно жувати протягом всього дня.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: