Вхiд на сайт
Авторизацiя

Українські військові відбили атаку бойовиків: є поранені

Українські військові відбили атаку бойовиків: є поранені
За минулу добу, аби подавити вогневу активність ворога сили АТО відкривали вогонь у відповідь. Внаслідок обстрілів було поранено трьох українських військових.

Про це повідомляють в прес-центрі штабу АТО.

Всього протягом 28 березня російсько-окупаційні війська 61 раз обстріляли позиції українських військ.

Епіцентром вогневого протистояння залишається Донецький напрямок. Найгарячіше було поблизу Авдіївки та Троїцького, захисників яких бойовики накрили вогнем мінометів калібру 120 мм та 82 мм. По опорних пунктах в районі Кам’янки, Кримського та Луганського противник застосовував міномети калібру 120 мм.

На Маріупольському напрямку, з мінометів калібру 82 мм російсько-окупаційні війська обстрілювали опорні пункти в районі Тарамчука та Красногорівки. Поруч Широкиного застосував зенітну установку ЗУ-23-2. У районі Гнутового та Водяного активізувались ворожі снайпери.

На Луганському напрямку, по опорних пунктах поблизу Новозванівки російсько-терористичні підрозділи били з великокаліберних кулеметів, мінометів калібру 120 мм та 82 мм. По позиціях поблизу Новоолександрівки ворог вів вогонь з гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Аби подавити вогневу активність ворога сили АТО відкривали вогонь у відповідь.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: