Вхiд на сайт
Авторизацiя

Зранку на Закарпатті з гранатомета обстріляли будинок екс-прокурора (+ФОТО)

Зранку на Закарпатті з гранатомета обстріляли будинок екс-прокурора (+ФОТО)


Сьогодні, 27 березня, близько 5 години ранку в поліцію зателефонував мешканець Виноградова та повідомив, що на подвір’ї сусіда почув звук пострілу та в подальшому вибуху.

На місце події негайно прибули працівники поліції, які виявили, що на будинку пошкоджений дах та пошкоджено стіну біля нього. Постраждалих від пострілу немає, оскільки вдома нікого не було. Наразі експерти встановлюють знаряддя вчинення злочину.

Поліція звернулася до всіх хто став очевидцем даної події чи володіє будь-якою інформацією, що стосується даного факту, звернутися до найближчого відділку поліції чи зателефонувати за кортким номером «102».

Зранку на Закарпатті з гранатомета обстріляли будинок екс-прокурора (+ФОТО)


Також подробиці резонансної справи повідомив й громадський активіст Роман Келемен:

Сьогодні з ранку о 5 годині , якісь месники стрельнули з гранатомета по приватному будинку колишнього люстрованого проку...

Опубликовано Романом Келеменом 26 марта 2017 г.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: