Вхiд на сайт
Авторизацiя

Унікальна магнітна буря: кінець березня буде складним для метеозалежних людей

Вчора на Землі почалася унікальна магнітна буря - вона викликана не потужними спалахами на Сонці, а створенням корональної діри. Наслідки бурі відчують на собі всі люди, які вважають себе метеозалежними.
Унікальна магнітна буря: кінець березня буде складним для метеозалежних людей
За словами Сергія Гайдаша, голови Центру космічної погоди Інституту земного магнітізма, іоносфери і поширення радіохвиль, обурення магнітного поля викличуть не люті спалахи на Сонці, а величезна діра в короні Сонця, що негативно відіб'ється на самопочутті мільйонів людей по всій планеті.

Гайдаш при цьому підкреслив, що магнітна буря матиме невисоку інтенсивність. Це пов'язано з тим, що обурення викликане саме корональної дірою, де знижені температура і щільність плазми.

Втім, в будь-якому випадку, буря становить небезпеку для всіх метеочутливих людей. Крім того, 29 і 30 березня очікується ще одна магнітна буря, яка буде викликана корональної дірою, а не спалахами на Сонці. Кінець березня стане дуже складним для метеозалежних людей.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: