Вхiд на сайт
Авторизацiя

Допоможіть знайти! Поліція розшукує двох зниклих чоловіків (ФОТО)

Співробітники Ужгородського відділу поліції та Мукачівського відділення розшукують двох чоловіків, про зникнення яких заявили їх родичі

Допоможіть знайти! Поліція розшукує двох зниклих чоловіків (ФОТО)


Вчора, 24 березня, ввечері до поліції Ужгорода звернувся житель села Ракошино та повідомив про зникнення свого сина. Чоловік пояснив, що 29-річний мешканець села Великі Лучки поїхав до обласного центру Закарпаття для виготовлення візи та не повернувся. Його прикмети: зріст 185 см, спортивної тілобудови, обличчя овальне, очі блакитні.

Того ж дня про зникнення брата до поліції заявила жителька села Верхній Коропець Мукачівського району. Жінка повідомила, що 21 березня зранку 55-річний чоловік пішов з дому та не повернувся. Його прикмети: сиве волосся, зріст 175-180 см, худорлявої тілобудови, має деформований ніс. В день зникненя був одягнений в чорну куртку, сині джинси та черевики темного кольору.

Поліція звертається до громадян, які володіють будь-якою інформацією, яка може бути корисною для пошуку зниклих чоловіків, звертатися до Ужгородського відділу поліції та Мукачівського відділення, або за телефоном «102».
Допоможіть знайти! Поліція розшукує двох зниклих чоловіків (ФОТО)

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: