Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Мережі показали різницю між "Артеком" в Криму і Карпатах (ФОТОФАКТ)

У Мережі показали різницю між "Артеком" в Криму і Карпатах (ФОТОФАКТ)
У Мережі порівняли атмосферу дитячого табору "Артек" в окупованому Росією Криму та в його українському аналозі в Карпатах. "Артек в Криму і Карпатах. Відчуйте різницю", – йдеться у дописі до двох фото.

На одному знімку відпочиваючі одягнені в яскраві футболки і кросівки, а на другому – на обличчях атмосфера "совка": сувора форма, у дівчат – пілотки і берети, а у хлопців – кашкети.

Користувачі соцмереж також звернули увагу на вирази облич молоді на двох фото.

АРТЕК в Криму і в Карпатах.
Відчуйте різницю.

Опубликовано Politinfo 23 марта 2017 г.


Нагадаємо, "влада" Криму віддала "Артек" Росії – в федеральну власність РФ перейшли десятки авто і понад 2 млн квадратних метрів південнобережної землі.
Також раніше повідомлялося, що в Криму хочуть відкрити "військовий Артек".

Довідка: "Артек" – міжнародний дитячий центр біля підніжжя південно-західного схилу гори Аю-Даг в окупованому Росією Криму, поблизу селища Гурзуф. Табір названий від імені урочища Артек і було відкрито 16 червня 1925 року У 2006 році Артек став єдиним в світі дитячим центром, якому було присвоєно статус "Під егідою ЮНЕСКО".

У Мережі показали різницю між "Артеком" в Криму і Карпатах (ФОТОФАКТ)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (2)
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: