Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді суттєво подорожчає вода

22 березня відбулося відкрите засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання в сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), за участі керівників підприємств водопостачання і водовідведення та представників органів місцевого самоврядування.
В Ужгороді суттєво подорожчає вода
На ньому було розглянуто питання про схвалення проектів постанов НКРЕКП щодо інвестиційних програм на 2017 рік ліцензіатам з централізованого водопостачання та водовідведення, а також про внесення змін до постанови НКРЕКП від 16 червня 2016 року №1141 щодо встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення підприємствам і постанови НКРЕКП від 26 листопада 2015 року №2868 щодо встановлення тарифів на централізоване постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньо будинкових систем) для майже півсотні ліцензіатів з централізованого водопостачання та водовідведення, в числі яких і комунальне підприємство «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства міста Ужгорода».

Згідно прийнятих рішень, для КП «Водоканал м. Ужгород», тарифи на послуги водопостачання та водовідведення для усіх споживачів послуг, включаючи населення, становитимуть (з ПДВ):

Централізоване водопостачання – 12,26 грн./м3;
Централізоване водовідведення – 6,46 грн./м3.
Тарифи на послуги централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) становитимуть (з ПДВ):

Централізоване постачання холодної води (з використанням внутрішньобудинкових систем) – 13,09 грн./м3;
Централізоване водовідведення (з використанням внутрішньбудинкових систем) – 6,89 грн./м3.
Рішення НКЕРКП набирає чинності з дня наступного за днем його опублікування в офіційному друкованому виданні – газеті «Урядовий кур’єр». Інформацію про опублікування даних постанов буде додатково розміщено на сайті підприємства.

Для уникнення неприємних ситуацій щодо оплати послуг з водопостачання та водовідведення, які, з тих чи інших причин, можуть виникати після введення в дію нових тарифів, просимо Вас своєчасно надавати інформацію щодо фактичних показників лічильників.

Цю інформацію Ви можете передати зателефонувавши за одним з телефонних номерів 64-31-05, 64-06-98, 44-39-31, 44-03-42 або напряму за допомогою електронної абонентської книжки в своєму особистому кабінеті на сайті http://www.mega-billing.com.

Для коректного місячного нарахування, показники лічильників слід вносити станом на 1-ше число кожного місяця. Для врахування наданих Вами показників при виписці рахунку за спожиті послуги, їх необхідно передавати з 26-го числа кінця та не пізніше 2-го числа початку кожного місяця.

Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: