Вхiд на сайт
Авторизацiя

Через різкі заморозки на Закарпатті оголосили штормове попередження

Через різкі заморозки на Закарпатті оголосили штормове попередженняЧерез різке зниження температури протягом 25-28 березня на Закарпатті оголосили штормове попередження, повідомляють у Закарпатському обласному центрі з гідрометеорології.

Так, вночі та вранці 25-26 березня переважно в гірській частині області, а 27-28 березня на більшій частині території Закарпаття та у м.Ужгород на поверхні ґрунту та в повітрі очікуються заморозки до 0...-5 градусів.

Водночас 23-24 березня в області прогнозують теплу погоду з температурою вночі 5-10 градусів тепла, вдень 14-19 градусів, в горах місцями 6-11 градусів тепла.

Окрім того, 23-24 березня у високогір′ї Закарпатської області збережеться ІІІ (значний) рівень лавинної небезпеки, йдеться у повідомленні метеорологів.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: