Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті чоловік вломився до сусідів і виніс цінні речі

Дільничні офіцери поліції Мукачівського району затримали чоловіка, який викрав з будинку сусідів золотий ланцюжок та чеські крони

На Закарпатті чоловік вломився до сусідів і виніс цінні речі


До чергової частини Мукчівського районного відділення поліції звернулася мешканка села Форнош та повідомила про крадіжку з її будинку. Потерпіла розповіла правоохоронцям, що повернувшись з роботи додому вона виявила, що вхідні двері були відчиненими, а з шафи зник золотий ланцюжок та 2 тисячі чеських крон.

За даним фактом дільничні офіцери поліції розпочали ряд заходів, спрямованих на розкриття даної крадіжки та затримали 45-річного чоловіка, який підозрюється у вчиненні злочину. Ним виявився сусід потерпілої.

Жінка пригадала, що того дня сусід на її прохання допоміг по господарству, самої господарки в той час вдома не було. Цим і скористався чоловік, зламав замок на вхідних дверях та проник до будинку.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження передбачене ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка поєднана з проникненням у житло, що карається позбавленням волі від трьох до шести років. Слідство у даній справі триває.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: