Вхiд на сайт
Авторизацiя

Весна в Карпатах: неймовірні краєвиди околиць села Дземброня зняли з висоти пташиного польоту (ВІДЕО)

Весна в Карпатах: неймовірні краєвиди околиць села Дземброня зняли з висоти пташиного польоту (ВІДЕО)


Околиці села Дземброня Верховинського району Івано-Франківської області відоме серед любителів гір своїми неймовірними краєвидами. Саме там бере початок популярний маршрут, що веде до Чорногірського хребта. Із села ви можете всього лиш за 2 години піднятись на вершину гори Вухатий Камінь, або ж г. Дземброня, звідки відкриваються неймовірні краєвиди Чорногірського хребта й навіть сама Говерла.

Зустрічати весну в улюбленому місці вирішив разом з друзями й блогер та фотограф Андрій Питусильник. Щоб поділитися своїми враженнями від побаченого він разом з Тимофієм Шмайдою підготував цікаве ВІДЕО, відзняте з висоти пташиного польоту. За словами авторів, ролик покликаний привернути увагу суспільства до збереження краси, яка є навколо нас.

"Насамперед наша мета - показати красу Карпат як для пересічного українця, так і для більш широкої публіки (Європи, Штатів). Маю надію, появлення якісного контенту сприятиме зародженню нової культури у нашому туризмі, шануванню зовнішнього середовища, приверне увагу суспільства та призупинить руйнівну діяльність людини: масові вирубки та засміченість наших лісів і рік", - розповів Закарпатському кореспонденту Андрій.

Відтак пропонуємо Вам приєднатися до прекрасного та на декілька хвилин опинитися у весняних Карпатах:




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: