Вхiд на сайт
Авторизацiя

Запрошення на візу в Україну для іноземця: як і для чого її робити

Якщо іноземець хоче відвідати Україну, то для початку необхідно з'ясувати, чи є між державами візовий режим. Якщо його немає, то можна безперешкодно приїжджати на дев'яносто днів з закордонним паспортом. Але, в тому випадку, якщо візовий режим все ж є, то для отримання цього незамінного дозволу на приїзд в Україну, необхідно обов'язково оформити запрошення в Україну для іноземця.

Запрошення на візу в Україну для іноземця: як і для чого її робити


Навіщо необхідно оформляти запрошення?

Міграційна служба для того, щоб контролювати потік приїжджих осіб, вимагає від кожного іноземця запрошення для отримання візи. Його може оформити, як фізичне, так і юридична особа. Це означає, що якщо щось трапитися з приїжджають людиною, то міграційні служби вирушать до запрошує стороні.

Це дозволяє істотно зменшити роботу міграційній службі і контролювати кількість іноземців в Україні. Що, в свою чергу, збільшує рівень безпеки в країні. Без запрошення в Україну для іноземців не вийде оформити візу.

Як можна оформити запрошення на візу?

Для цієї мети запрошуюча сторона повинна подати пакет документів до місцевого органу міграційної служби. Там необхідно обов'язково подати:

• квитанцію про сплату консульського збору;
• копію паспорта запрошуючої сторони;
• копію посвідчення особи приїжджого;
• оформлений медичний поліс.

Після цього необхідно почекати, поки інстанція обробить заяву. Як тільки це відбудеться, людина отримує офіційне повідомлення про те, чи дозволяється видача дозволу.

Після того, як приймаюча сторона отримала цей дозвіл, необхідно відправити її туристу поштою. Він використовує дозвіл для того, щоб оформити візу і за допомогою неї зможе приїхати в Україну. У питанні оформлення запрошення для візи в Україну найкраще довіритися юристам і отримати консультацію.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: