Вхiд на сайт
Авторизацiя

Дерматологи назвали ТОП-5 продуктів для красивої шкіри

Поліпшити вигляд шкіри можна не тільки за допомогою косметичних засобів, але і завдяки правильному раціону

Дерматологи назвали ТОП-5 продуктів для красивої шкіри


На красу і молодість шкіри впливає багато факторів. Один з яких – правильне харчування. Британські дерматологи назвали п'ять продуктів, які збережуть красу і молодість шкіри.

Червоний болгарський перець

Згідно з дослідженнями, вітамін С захищає шкіру від сухості, тьмяності і утворення зморшок. Даний вітамін у великій кількості міститься в болгарському перці, тому всього один овоч збагачує організм добовою нормою. Крім того, червоний колір забезпечує пігмент лікопін – потужний антиоксидант.

Вода


Рекомендація про щоденне вживання не менше літру води не нова, але останні дослідження довели її позитивний вплив на стан шкіри. Підтримуючи водний баланс організму, можна вберегти шкіру від сухості і передчасного старіння.

Гарбузове насіння

У насінні міститься цинк – один з найважливіших мінералів для здорової і сяючої шкіри. Крім того, цинк зволожує суху шкіру, бореться з дерматитами і прискорює регенерацію шкіри.

Зелений чай

У зеленому чаї містяться антиоксиданти, які захищають організм від токсинів. Також, мікроелементи прискорюють регенерацію шкіри, підсилюють тонус і еластичність, борються з сухістю і тьмяністю.

Авокадо

Плід містить велику кількість вітаміну Е, який збільшує захисну функцію шкіри, мінімізує негативний вплив ультрафіолету і запобігає появі почервонінь, рубців і акне. Більш того, жири, що містяться в авокадо, підтримують шкіру зволоженою і зберігають її еластичність.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: