Вхiд на сайт
Авторизацiя

Український боксер став чемпіоном Європи

Лідер збірної України з боксу Олександр Хижняк отримав "золото" на чемпіонаті Європи, який проходить у Румунії. Про це повідомляє прес-служба Федерації боксу України.

Український боксер став чемпіоном Європи


"Суперник нашого боксера білорус Віктор Дзяшкевиш внаслідок отриманої травми в попередніх поєдинках був змушений знятися з фінального двобою. Таким чином, в активі нашої команди вже гарантовано є одна золота медаль", – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, український боксер, який виступає у ваговій категорії до 75 кг, змагався у континентальній першості серед чоловіків до 22 років.

Додамо, збірна України також завоювала у Румунії ще три медалі – "бронзу" вибороли Ростислав Білостоцький, Степан Грекул та Рамазан Муслимов.

До слова, Василь Ломаченко здобув нагороду найкращого боксера світу за підсумками минулого року від одного із провідних медійних ресурсів планети ESPN.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: