Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Польщі розробляють нову міграційну політику: що чекає заробітчан

Рада міністрів Польщі ухвалила рішення про анулювання документа “Міграційна політика Польщі”, створеного в 2012 році, і збирається розробити новий, де, зокрема, планується прийняти до уваги політику щодо економічних мігрантів з України.

У Польщі розробляють нову міграційну політику: що чекає заробітчан


Як повідомив міністр внутрішніх справ і адміністрації Польщі Маріуш Блащак, необхідно розробити нову міграційну політику держави. Він звернув увагу, що п’ять років тому не було враховано актуальних проблем, які постали перед Польщею.

Цей документ не враховував ситуації міграційної кризи, з якою зіткнулася Європа, сказав Блащак.

Як додав політик, важливі два аспекти міграційної політики – вплив на ринок праці і безпеку громадян.

Державний секретар міністерства внутрішніх справ і адміністрації Якуб Скиба зазначив, що, створюючи нову міграційну політику, слід розрізняти біженців та економічних мігрантів, а також виступити проти їхньої автоматичної релокації.

Як він зазначив, потрібно “взяти до уваги політику щодо економічних мігрантів з України”. В цьому питанні необхідна співпраця багатьох державних органів, зазначив Скиба.

Міністерство внутрішніх справ і адміністрації Польщі наголошує на необхідності конкретних дій, таких як ретельний моніторинг міграційних процесів, перспективне мислення про інтеграцію або асиміляцію економічних мігрантів і гарантія безпеки в контексті терористичних загроз.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: