Вхiд на сайт
Авторизацiя

6 за добу: закарпатські правоохоронці продовжують виявляти на дорогах нетверезих водіїв

Працівники поліції Закарпаття за добу спіймали нетверезих водіїв в Ужгородському, Тячівському, Свалявському, Міжгірському, Іршавському та Берегівському районах

6 за добу: закарпатські правоохоронці продовжують виявляти на дорогах нетверезих водіїв


Вчора, 20 березня, працівники поліції зупинили 6 нетверезих водіїв. На усіх правопорушників складено адміністративні протоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортними засобами особами, які перебувають в стані алкогольного сп’яніння).

Близько 9-ої години ранку на 20-му кілометрі автодороги Мукачево-Берегово патрульний наряд зупинив автомобіль «ВАЗ-2106» за те, що водій не був пристебнутий паском безпеки. За кермом виявився 29-річний житель села Яноші Берегівського району, чоловік мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Крім цього, житель Берегівщини не мав при собі посвідчення водія. Від проходження експертизи він відмовився. У присутності двох свідків правоохоронці склали на порушника відразу кілька адмінпротоколів: за керування в стані алкогольного сп’яніння, без водійського посвідчення і без ременя безпеки. Від керування нетверезого водія відсторонили, автомобіль під розписку передали його товаришу, який саме перебував у салоні машини.

У той же час на 99-му кілометрі траси Мукачево-Рогатин-Львів, між населеними пунктами Тячів і Бедевля, правоохоронці зупинили «ВАЗ-21074» за те, що автомобіль перетнув суцільну смугу розмітки. За кермом перебував 27-річний житель села Калини Тячівського району. В присутності двох свідків було складено адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння (ч.1 ст.130 КУпАП) й за порушення вимог дорожньої розмітки (ч.1 ст.122 КУпАП). Посвідчення у водія вилучили, а сам автомобіль передали під розписку знайомому водія.

В Ужгородському районі між населеними пунктами Чоп і Чомонин близько 7-ої години ранку наряд ГШР зупинив автомобіль «Таврія», який не зупинився на вимогу дорожнього знаку перед залізничним переїздом. За кермом перебував 66-річний житель Берегівського району. Водій мав ознаки алкгольного сп’яніння, але від освідчення відмовився. На нього склали адмінпротокол за відмову від освідчення, а сам автомобіль передали для керування знайомому водія, якого викликали на місце події.

Між населеними пунктами Свалява і Драчино наряд поліції зупинив автомобіль «Аudі» іноземної реєстрації за те, що автомобіль рухався без увімкнених фар. За кермом машини перебував 31-річний місцевий житель, який мав ознаки алкогольного сп’яніння. Це підтвердили медики в районній лікарні.

Іршавські правоохоронці близько першої години ночі прибули на виклик в село Білки, де місцевий мешканець заявив про крадіжку ключів від автомобіля. Зниклу річ оперативно знайшли, після цього чоловік, що був явно п’яним, сів за кермо свого автомобіля «Оpеl Vеctrа» іноземної реєстрації та спробував поїхати. Працівники поліції одразу зупинили машину і доставили водія в районну лікарню. Там у чоловіка зафіксували аж 3 проміле алкоголю, про що було складено відповідний адмінпротокол.

В смт. Міжгір’я на вулиці Шевченка наряд ГШР зупинив автомобіль ВАЗ-2101 під керуванням 28-річного місцевого жителя. Підставою для зупинки стало те, що на машині не освітлювався задній номерний знак. Під час освідчення в лікарні у водія зафіксували 1,17 проміле алкоголю.

Усі складені адмінпротоколи поліція скерує в районні суди, які й прийматимуть остаточні рішення щодо водіїв-правопорушників, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: