Вхiд на сайт
Авторизацiя

10 міст Європи, в які українці можуть літати дешевше, ніж за 1000 гривень

10 міст Європи, в які українці можуть літати дешевше, ніж за 1000 гривень
У 2017 році мережа міст, куди українці зможуть літати дешевше, розширюється. З України літають два лоукостера, ціни на квитки яких нижче 1000 грн в одну сторону: угорська Wizz Аіг і турецький Pegasus, а з жовтня почне працювати ірландська Ryanair.

На деякі маршрути можна знайти дешеві авіаквитки в перевізника Міжнародні авіалінії України (МАУ). Сайт "Сегодня" зібрав 10 напрямків, за якими українці можуть літати дешевше, ніж за 1000 гривень в одну сторону в жовтні-листопаді 2017 року.

Київ-Франкфкрт-Хан (Німеччина) – від 743 грн (Wizz Air),
Київ-Вільнюс (Литва) – від 847 грн,
Київ-Будапешт (Угорщина) – 847 грн,
Київ-Братислава (Словаччина) – 847 грн,
Запоріжжя-Стамбул – 760 грн (Pegasus),
Київ-Лондон – 675 грн (Ryanair),
Київ-Ейндговен – 540 грн,
Київ-Стокгольм – 945 грн
Львів-Берлін – 540 грн,
Львів-Вільнюс – 351 грн (МАУ).

З України вирушають й інші лоукостери: Air Arabia, Fly Dubai, Air Baltic, Vueling, а ціни на авіаквитки в них стартують від 3000-6000 гривень, оскільки компанії літають на далекі відстані, передає "Сьогодні".

Шукати дешеві квитки на сайтах авіакомпаній варто за півроку до вильоту. Вони продають квитки дешевше на більш пізні терміни, щоб мати більше грошей в обороті. Іноді авіаперевізники проводять розпродажі на останні місця, тому варто підписатися на розсилання.

Нагадаємо, лоукостер Ryanair анонсував польоти з Києва (аеропорт Бориспіль) та Львова за 11 напрямами з цінами від 20 євро. Авіакомпанія почне роботу в Україні з 29 жовтня.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: