Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті 100 років тому вулицями гуляли... слони (ФОТОФАКТ)

На Закарпатті 100 років тому вулицями гуляли... слони (ФОТОФАКТ)

І як би дивно це явище зараз не виглядало, колись це було звичним, адже в Хуст із гастролями часто приїжджав Празький цирк.

Ставши в 1919 році частиною Чехословаччини, у Підкарпатську Русь спрямовувались величезні ресурси. Старожили у своїх споминах називають міжвоєнний період не інакше як «золота доба». Чехи зводили нові будинки та квартали, лікарні, крамниці, школи, промислові підприємства. У Хусті проклали сучасний водопровід, каналізацію і електромережі, розповідає Історична Правда.

У хустян був час і для розваг – до міста часто приїздив Празький цирк, тому колона слонів, що йшла вулицями міста, не була для місцевих дивиною.

Також рекомендуємо переглянути як заможні австрійці та німці більше 100 років тому лікувались мінеральними водами Закарпаття або як в той же період вулицями Вилоку плавали на човнах.

На Закарпатті 100 років тому вулицями гуляли... слони (ФОТОФАКТ)

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: