Вхiд на сайт
Авторизацiя

СБУ підготувала документ про заборону в'їзду в Україну учасниці Євробачення від РФ

"Документ про заборону в'їзду підготовлений", - сказав голова СБУ Грицак, відповідаючи на відповідне запитання.

СБУ підготувала документ про заборону в'їзду в Україну учасниці Євробачення від РФ


Служба безпеки України (СБУ) підготувала документ про заборону в'їзду в Україну учасниці Євробачення від РФ Юлії Самойловій.

Про це під час спілкування зі ЗМІ заявив голова СБУ Василь Грицак, повідомляє УНІАН.

"На цю хвилину рішення про її заборону в'їзду ще не прийнято, але, відкрию таємницю – відповідний документ вже підготовлений", - сказав Грицак, відповідаючи на відповідне питання.

"Закон повинен бути один для всіх. Вона не просто відвідала Крим, вона ще залишила сліди в соцмережах, де вона висловлювалася з приводу України і влади, і взятого курсу на євроатлантичну інтеграцію. Моя позиція чітка. Я вважаю, вона не повинна приїжджати в Україну", - додав він.

Варто відзначити, що раніше російські ЗМІ повідомили, що СБУ вже дала дозвіл Самойловій на в'їзд в Україну для участі в "Євробаченні-2017". Разом з тим Самойлова порушила українське законодавство, оскільки в 2015 році виступала в окупованому Криму, куди в'їхала з порушенням встановленого порядку Україною.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: