Вхiд на сайт
Авторизацiя

До уваги ужгородців: впродовж тижня в місті можливі відключення електроенергії

Стало відомо, де і коли працівники Ужгородського МРЕМу планують проводити ремонтні роботи, у ході яких можливо будуть "виключати світло".

До уваги ужгородців: впродовж тижня в місті можливі відключення електроенергії


Як повідомляє кол-центр ПАТ «Закарпаттяобленерго», весь цей тиждень, з 20 по 24 березня, працівники Ужгородського МРЕМу перепідключатимуть будинкові вводи на вулицях Лісній, Виноградній, Райдужній (№35-54), у провулку Зоряному.

Сьогодні працівники МРЕМу обрізають гілки дерев на вулицях Рилєєва, Щедріна, Довгій, Сєченова.

У вівторок, 21 березня, проводитимуть капітальний ремонт на вулицях Сливки, Чепури, Худанича, Гранчака, у провулках Мисливському, Пташиному.

На вулицях Легоцького (№9, 11, 13, 15, 17, 28), Перемоги (№159) у четвер, 23 березня, – поточний ремонт.

Поточний ремонт також запланований 24 березня у торговому комплексі «Едельвейс» на вулиці Волошина. Крім того, у п’ятницю обрізатимуть гілки дерев на вулиці Романа Шухевича (Лавріщева).

Роботи триватимуть з 10.00 до 17.00 і в цей час можливі відключення електроенергії.

За додатковою інформацією звертайтеся безпосередньо до ПАТ «Закарпаттяобленерго» http://www.energo.uz.ua/, контактний номер кол-центру - 0 800 50 16 20.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: