Вхiд на сайт
Авторизацiя

Геннадій Москаль висловився про львівське сміття та подвійне громадянство закарпатців

Геннадій Москаль висловився про львівське сміття та подвійне громадянство закарпатців
Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль на офіційному сайті висловився про неправдивість поширеної в ЗМІ інформації міського голови Львова Андрія Садового про те, що 30 – 40 відсотків закарпатців мають громадянство інших країн.

– Мені особисто дуже дивно чути подібні заяви з вуст такого серйозного політика, – зазначає голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль. – Бо навіть не можу уявити, звідки така інформація. Може пан Садовий із «Самопоміччю» особисто здійснював подвірні обходи на Закарпатті й рахував іноземних громадян? Як можна опускатися до рівня базарних пліток і на повному серйозі стверджувати, наче в деяких районах живуть тільки іноземні громадяни й навіть припускати віддачу території області іншим країнам? Скільки можна чіпляти ярлики на закарпатців, котрі «тільки й думають про те, як продати Україну й приєднатися до іншої країни?» Це абсолютно безвідповідально!

Різноманітні експерти, журналісти й політики, більшість із яких ніколи не були на Закарпатті, постійно розповідають про нашу область різні страшилки, пов’язані з іноземним громадянством (особливо угорським). Але навіть угорський паспорт Насірова, який опублікували центральні ЗМІ, виявився фальшивкою – я з’ясував це по своїх джерелах. У мене тільки одне пояснення заяви пана Садового – напевно, він образився, що ми відмовилися прийняти львівське сміття. Пояснюю, що більше половини Закарпаття займають гори, в нас немає достатньо полігонів, ми самі потопаємо в смітті ще й «експортуємо» його річками в Угорщину й Словаччину. Тому ця відмова цілком обґрунтована. Не можна поширювати нісенітниці про сусідню область, треба позбутися сміття не тільки на вулицях, але і в голові!


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: