Вхiд на сайт
Авторизацiя

Готуймося до Великодня: в Ужгороді відбудуться майстер-класи з писанкарства

Всіх охочих запрошують долучитися до заходів в обласному музеї народної архітектури та побуту

Готуймося до Великодня: в Ужгороді відбудуться майстер-класи з писанкарства


Ужгородський скансен запрошує всіх охочих долучитися до циклу великодніх заходів під загальною назвою "Котилася писаночка…". Про це повідомляє Управління культкри Закарпатської ОДА.

В музеї проводитимуться тематичні заняття та майстер-класи з писанкарства для організованих учнівських груп, що вже стали гарною традицією у підготовці до Великодня.

Окрім того, 23 та 30 березня о 17.00 відбуватимуться майстер-класи з писанкарства "Родинний конкурс писанки". До участі запрошуються батьки з дітьми, яких музейні працівники навчатимуть виготовляти писанки в різних традиційних та сучасних техніках.

Виготовлені писанки візьмуть участь у конкурсі, переможці якого будуть оголошені на відкритті виставки "Світ писанки", – повідомляють організатори.

Контакти для попереднього запису й уточнення дати і часу проведення шкільних майстер-класів: тел.: (066) 71-81-334, e-mail: uzhgorodskansen@ukr.net.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: