Вхiд на сайт
Авторизацiя

До уваги ужгородців! Сьогодні можливі перебої водопостачання та обмеження автомобільного руху

До уваги ужгородців! Сьогодні можливі перебої водопостачання та обмеження автомобільного руху
КП «Водоканал м. Ужгорода» інформує про пониження тиску на водозаборі “Минай" в зв’язку з аварійними роботами на перехресті вулиць Швабської та Жемайте.

Бригадою дільниці водопровідної мережі проводитимуться аварійно-відновлювальні роботи в районі перехрестя вулиць Швабської та Жемайте. В зв’язку з цим, з 10:00, на період виконання робіт буде понижено тиск подачі водопостачання з водозабору “Минай”.

По всій лівобережній та частково правобережній (обмеженій по лінії вулиць Митна – Собранецька – Єгерський, включаючи район вулиць Загорської та Щедріна) частині міста відчуватимуться перебої водопостачання.

Орієнтовно, роботи, які вимагають пониження тиску води в системі, планується виконати в період з 10:00 по 12:00, після чого тиск водопостачання в системі буде відновлено до звичайного.

Крім того, на місці проведення робіт, буде ускладнено автомобільний рух.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: