Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді лікар у черговий раз визнав п'яного водія - тверезим (ВІДЕО)

У вівторок ужгородські патрульні у мікрорайоні Підлипники за порушення ПДР зупинили сріблясту Шкоду. Спілкуючись з водієм вони помітили у нього явні ознаки сп’яніння.

В Ужгороді лікар у черговий раз визнав п'яного водія - тверезим (ВІДЕО)


Полісмени, за згоди водія, освідували його на Драгері, однак з результатом тесту у 0,87 проміле, при дозволених законом 0,2, водій не погодився і забажав пройти тест у Закарпатському обласному наркологічному диспансері.

Приїхавши на освідування поліцейські, будучи присутніми під час «продувки» на приладі, побачили результат у 0,69 проміле.

Однак, на їхнє здивування, лікар у своєму висновку вказав, що водій тверезий, відпустивши його та дозволивши йому далі керувати автівкою.

Полісмени згадали, що раніше цей самий лікар вже приймав подібні рішення – при перевищенні допустимої норми у декілька разів зазначав у висновках, що водії тверезі.



Інформація Патрульної поліції Ужгорода та Мукачева.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: