Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Тячівщині злочинці їздили вночі на скутері та шукали потенційну жертву

На Тячівщині злочинці їздили вночі на скутері та шукали потенційну жертву
Трьох жителів смт.Дубове Тячівського району віком 21-24 роки затримали поліцейські за крадіжках з автомобілів. За всіма фактами розпочато кримінальні провадження та проводяться розслідування

Працівники кримінальної поліції Дубового задокументували злочинну діяльність трьох місцевих жителів віком 21-24 роки. Оперативники встановили, що 21-річний та 23-річний злочинці їздили вночі на скутері та шукали потенційну жертву. Завжди обирали ті автомобілі, які були припарковані на вулиці в темних місцях. Наразі їм доведено дві крадіжки: з автомобіля «Rover» викрали автомагнітолу та з вантажного автомобіля «Урал» набір ключів.

Третій затриманий, 24-річний житель Дубового, обікрав автомобіль ВАЗ-2107. З даного транспортного засобі крадій викрав документи на авто й панель з автомагнітоли. Затриманий переконує, що вчиняв злочин один, однак правоохоронці встановили, що він знайомий з попередніми хлопцями, тож не виключено, що вони могли діяти спільно.

За цим фактами поліція Дубового розпочала кримінальні провадження. Частину речових доказів полцейським вдалося знайти, решту ще встановлюють. В ході досудового розслідування оперативники встановлюватимуть можливу причетність фігурантів справи до скоєння аналогічних злочинів на території Тячівського району.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: