Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Ужгородщині у місцевого мешканця виявили нелегальну зброю (ФОТО)

Малокаліберну гвинтівку, мисливську рушницю та 75 патронів до них виявили працівники поліції під час обшуку оселі 65-річного жителя села Велика Добронь Ужгородського району

На Ужгородщині у місцевого мешканця виявили нелегальну зброю (ФОТО)


Працівники поліції отримали оперативну інформацію про те, що один із жителів села Велика Добронь Ужгородського району може нелегально зберігати вдома зброю та боєприпаси.

Для перевірки в оселі 65-річного чоловіка правоохоронці Ужгородщини провели санкціонований судом обшук, під час якого виявили й вилучили малокаліберну гвинтівку, мисливську рушницю та 75 набоїв до цієї зброї (60 - до рушниці та 15 – до малокаліберної гвинтівки). Всі виявлені речі не були жодним чином зареєстровані, тобто є нелегальними.

Наразі слідчі надалі проводять досудове розслідування та вирішують питання про оголошення чоловікові про підозру, адже доказів вилучили достатньо, повідомляють у поліції області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: