Вхiд на сайт
Авторизацiя

У минулому році закарпатці частіше зверталися за субсидіями (ВІДЕО)

Покращення ситуації на ринку праці, у сфері соціального захисту населення та загалом життєвого рівня громадян. Такі завдання направляв на реалізацію департамент соціального захисту населення Закарпатської ОДА у 2016-му.

У минулому році закарпатці частіше зверталися за субсидіями (ВІДЕО)


Серед пріоритетів – підтримка воїнів АТО, інвалідів, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи та надання усіх видів соціальних допомог. Особливий наголос, у зв’язку із підвищенням тарифів на житлово-комунальні послуги, ставили на програму житлових субсидій. Так, у 2016-му закарпатці частіше зверталися за їх призначенням.

За словами директору департаменту соціального захисту населення Закарпатської ОДА Ганни Морозюк, особливим завданням було виконання цієї програми — забезпечити надання субсидій на опалювальний період за новими тарифами: "З цими завданнями ми впоралися, впоралися наші районні управління, виконали показник, доведений Мінсоцполітики на 108%, тобто соцзахистом при сплаті комунальних послуг було охоплено 246 тис домогосподарств із 357 тис, це 69%, це хороший показник". Детальніше у сюжеті "Ужінформ":




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: