Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті 10-річній дитині продали пляшку горілки (ФОТО)

Дівчинку з пакетом виявили полісмени біля магазину в с.Дубрівка. За горілкою її відправила мати, а продавець продала дитині алкоголь.

На Закарпатті 10-річній дитині продали пляшку горілки (ФОТО)


У селі Дубрівка біля одного із кафе-магазинів поліцейські виявили дівчинку із пакетом у руках, у якому знаходилась щойно придбана горілка. Разом із дитиною правоохоронці поїхали до неї додому. Там з’ясувалось, що дівчинка із неблагополучної сім’ї, яка вже перебуває на контролі у правоохоронних органах.

Поспілкувавшись з 10-річною дитиною працівники ювенальної поліції дізналися, що за горілкою її відправила матір, також дівчинка вказала де сама їй продали алкогольний напій.

Поліцейські прибули до вказаного кафе-магазину, де склали на продавця протокол за ч.2 ст.156 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами). Санкція даної статті передбачає штраф від тридцяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Працівники ювенальної поліції також поспілкувалися з матір’ю малолітньої дівчинки про неприпустимість такої її поведінки та повідомили про можливі наслідки у разі повторення. Окрім цього, жінку притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей), де передбачено штраф від одного до трьох неоподаткованих мінімумів доходів громадян, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: