Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські полісмени розшукали злочинця-втікача

Поліція затримала 35-річного мешканця Рахова, який вже раніше неодноразово судимий, і зараз переховувався від поліції за вчинення крадіжок. Його затримали місцеві ГШР-івці спільно з оперативними працівниками

Закарпатські полісмени розшукали злочинця-втікача


Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

35-річний житель Рахова раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок і за угони транспортних засобів. Зараз він перебував у розшуку за вчинення чергового злочину.

Працівники кримінальної поліції встановили, що він незаконно проник на пилораму місцевого підприємця та викрав звідти інструменти. Тоді злочинця було затримано й в суді обрано міру запобіжного заходу, яка не пов’язану з позбавленням волі. Однак підозрюваний порушив вимоги кримінального процесуального кодексу та переховувався від слідства, і скоїв ще один злочин, вдруге обікравши згадану пилораму.

Злочинця було оголошено в розшук, і днями його затримали працівники групи швидкого реагування спільно з оперативниками.

Наразі слідчі вирішують питання про обрання фігуранту справи нової більш жорсткої міри запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: