Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Тячівщині полісмени розшукали викрадений мотоцикл (ФОТО)

Зловмисник вкрав мотоцикл вартістю 25 тисяч гривень з подвір'я у с.Вонігово . Встиг його і продасти, адже знайшли транспортний засіб у нового господаря в смт.Тересва.

На Тячівщині полісмени розшукали викрадений мотоцикл (ФОТО)


У неділю, 12 березня в поліцію Тячева звернувся 26-річний житель с.Вонігово Тячівського району. Заявник повідомив про те, що вночі з його подвір’я зник мотоцикл «Вайпер» об’ємом двигуна 149 куб.см. Сума заподіяних збитків склала 25 тисяч гривень.

Невдовзі місцезнаходження краденого мотоцикла було встановлено. Червоний «Вайпер» поліція виявила біля будинку в смт.Тересва Тячівського району. 37-річний господар оселі запевнив, що купив мотоцикл в незнайомого чоловіка.

Особу ймовірного викрадача мотоцикла вже встановили правоохоронці, наразі його розшукують.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Обставини скоєння злочину встановлюють слідчі, повідомляють у поліції області.





Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: