Вхiд на сайт
Авторизацiя

Рятувальники звернулися до мешканців Закарпаття з важливим повідомленням

Рятувальники звернулися до мешканців Закарпаття з важливим повідомленням


Закарпатські рятувальники закликають людей дотримуватися на природі правил пожежної безпеки й не допускати загорань в екосистемах. У лісах і парках багаття слід розкладати тільки на спеціально відведених ділянках, ні в якому разі не залишати його без нагляду й обов’язково гасити перед поверненням додому. Якщо ви розпалюєте вогнище у себе на подвір’ї, робити це треба у безвітряну погоду на відстані мінімум 15 м від будівель і споруд.

З початку року (станом на 22:00 12 березня) підрозділи оперативно-рятувальної служби Закарпатської області в екосистемах краю ліквідували 116 пожеж. Загальна площа знищеної сухої трави, чагарників та сміття становить 158,1 га.

Нагадаємо і про те, що відповідно до статті 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, випалювання стерні, лугів, пасовищ, ділянок із степовою, водно-болотною та іншою природною рослинністю, а також опалого листя у парках, інших зелених насадженнях та газонах у населених пунктах без дозволу органів державного контролю у галузі охорони навколишнього середовища або порушення умов такого дозволу – тягне за собою адміністративну відповідальність. Порушникові загрожує накладення штрафу на громадян від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів (170-340 грн) і на посадових осіб – від п’ятдесяти до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850-1190 грн).

Рятувальники звернулися до мешканців Закарпаття з важливим повідомленням



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: