Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 12-18 березня: Тельці можуть потрапити в полон таємної пристрасті, а Раків чекає пік незадоволення

Астролог Любов Шехматова розповіла, чого чекати різним знакам зодіаку на цьому тижні

Гороскоп на 12-18 березня: Тельці можуть потрапити в полон таємної пристрасті, а Раків чекає пік незадоволення


ОВНИ. Сидіть тихо і не форсуйте події. Ви на порозі прогресивної духовної трансформації. Але щоб двері відчинилися, наведіть порядок у внутрішньому храмі, приберіть там гріховний мотлох. Бажання втекти від реальності, побути наодинці з собою цілком нормальне. Зараз належить підвести підсумки за останніх 8-10 років. Все переосмислити, звільнитися від вантажу залежностей, спокутувати провину перед тими, кого образили. Нехай совість стане вашим арбітром, а благородство внутрішніх поривів зробити світ кращим, досконалішим – не висихає.

На роботі будьте виконавчими, демонструючи зразок працьовитості. Негатив у відносинах з начальством наростає, пік 17-18 березня, де розкриється все таємне.

Зараз вам всюди відведена роль "цапа-відбувайла", не лізьте на рожен, а проявляйте смиренність, щоб не нашкодити майбутньому.

ТЕЛЬЦІ. Енергопотенціал високий, ви популярні, але на жаль, все, що запланували, буде йти з пробуксовками. Якщо потрапили в полон таємну пристрасть – любіть. Тут ви кармічний боржник перед обранцем, тому до 15 квітня слід "розплатитися", огорнувши улюбленого турботою і увагою.

Рішення сімейних, побутових, житлових проблем, виховання дітей переходить в таємну фазу, вимагаючи самопожертв. Конспіраця – головне, тихіше їдеш, далі будеш.

На службі відповідально трудіться, займаючись старою справою. Тут ви майстер на всі руки, начальство не натішиться, що відповідно позначиться на зарплаті.

В борг не беріть, гроші можуть стати яблуком розбрату з друзями. Краще затягнути пояси, не шикувати.

БЛИЗНЮКИ. Події останнього часу в професійній сфері доленосні, підводять підсумки за 8-10 років. Тут ви досягли досконалості як фахівець, реалізувалися як творча особистість. Зменшіть темп. Тепер головне – стати берегинею в домі, облаштувати особисте життя, гармонізувавши відносини з шлюбними партнерами, що вкрай складно. Супутники вперті, норовливі, знаходяться під дулом спокус.

Прикладіть максимум зусиль, щоб квітка подружнього щастя пахнула романтичним ароматом. Це у ваших силах "зліпити" з милого друга і коханця.

І неодмінно відновіть старі дружні зв'язки (особливо з жінками) до 15 квітня. Тут щось не дороблено.

РАКИ. Модернізація старого світогляду йде повним ходом. Ви стали мудрішими, духовно подорослішали, "відформатували" філософію буття. Те, що собі віджило, вже не хвилює, а йде в минуле. На перше місце виходить професійна діяльність. Передчуття не змінює, тут ось-ось почнеться нова точка відліку, сконцентруйтеся для кар'єрного ривка.

А поки що працюєте і не нарікають, якщо робота в тягар. Пік незадоволеності 17-18 березня, не наламайте дров, а тягніть обридлий віз службових завдань і повноважень.

Джерело благодатного підживлення – під рідним дахом.

ЛЕВИ. Ви потрібні всім! Зміцнюйте партнерські узи любов'ю, турботою, милосердям. Задовольняйте ненаситні бажання половинки, надаючи матеріальні знаки уваги, щоб залишитися на п'єдесталі ідеалу. Грошей заробите, в бізнесі починається активна смуга.

В любовній сфері погано, але це тимчасово, не впадайте у відчай, а обопільно перетворюється, урізноманітнюйте інтимні утіхи.

А оскільки все найкраще бачиться здалеку, є сенс запланувати далеку поїздку, робоче відрядження. Далеко від дому вас будуть набагато більше цінувати і поважати.

ДІВИ. На горизонті маячить довгоочікуваний любовний Еверест. Це не міраж, стати коханими і бажаними цілком реально, якщо реставрувати стосунки. Проявляйте чуйність, толерантність, тоді вдасться закласти міцний фундамент ділових, шлюбних відносин, реалізувати соціальні устремління. Самостійне плавання заборонено. Тільки в колективі (парі). Тут пощастить вміло скористатися груповим ресурсом.

Реалізація чужих бажань залежить від особистих дій, просять – дайте, не збіднієте, це стосується всіх ресурсів (сердечних, матеріальних, фізичних, душевних).

У рідних стінах незатишно, але якщо обставини "прикували", терпіть.

ТЕРЕЗИ. Перед вами широкий фронт робіт, де слід працювати на совість, підтримуючи теплий мікроклімат в колективі, оперативно освоюючи нові технології, творчі ідеї. Керівництво чекає від вас продуктивних результатів, де слід вчитися на ходу, не халтурити (через нестачу знань), розвиваючи психологічні якості. Кожна хвилина на рахунку, оскільки закладається база співпраці на майбутній рік.

Шлюбні узи зміцнюйте любов'ю і згодою, будьте з благовірними як нитка з голкою. Зараз вони проходять нелегку духовно очисну фазу.

СКОРПІОНИ. Якщо професія, бізнес надихає – це прекрасно. Тоді реалізація професійних амбіцій пройде на "ура". Творіть, зако^-^тесь, життя – це гра, де вам належить в ролі актора і режисера проявити феноменальні таланти і ощасливити інших. Крім себе. Нехай, ви вже звикли до аскетизму. Тоді і здоров'я покращиться, болячки зникнуть.

Головне – не ігнорувати завдання керівництва, братися за додаткові навантаження, службові повноваження. Це запорука перспективного руху на життєвому шляху. З радістю запрягайтесь в службовий віз!

СТРІЛЬЦІ. Наводьте порядок в домашніх пенатах, латайте діри в психологічній аурі родини, що складно. Насправді домочадцям важко витримати пресинг вашої гордині, замаскованої під справедливу принциповість. Звідки і всі біди, незадоволеність в особистому житті триває (пік 17-18 квітня). Чоловікам належить відновити старий любовний роман (до 15 квітня).

Але не все так драматично. Попереду грандіозний творчий бум і призи від долі за відмінну роботу.

КОЗЕРОГИ. Життя – це школа, яка вчить на різноманітних ситуаціях досвіду, просвіщає розум, вимагаючи тримати мізки в високому інтелектуальному тонусі. Ви інтуїтивно в потрібний момент підключаєтеся до інформаційних джерел, черпаєте потрібні знання, що сприяє духовній еволюції.

Не ховаєтеся, модернізуйте коло знайомих і займіться особистим життям. Це доленосне завдання. У рідних стінах ось-ось стартують приємні події. До них слід підготуватися.

ВОДОЛІЇ. Визначтеся з діловими пропозиціями і життєвими пріоритетами. Що вам потрібно для повного щастя і творчої самореалізації, щоб відбутися як особистість?

Перш за все – гармонізувати бажання і можливості. Залучайте шлюбних супутників, об'єднуйтеся з діловими союзниками. Їх ентузіазм – найкращий помічник для реалізації задумів і матеріального збагачення. Але не все так гладко. Приготуйтеся до перешкод. На заступництво друзів також не розраховуйте.

Нині слід бути професійно "підкованими", тримати руку на інформаційному пульсі, йдучи в ногу з прогресом.

Активізуйте відносини з давніми приятелями, поностальгуйте, екскурс в минуле вкрай необхідний. Територія робочого офісу – найбільш благодатний.

РИБИ. Якщо рветься на передову, хочете все і відразу, успішно презентувати себе не вдасться, зганьбитесь. Скромність – краща прикраса.

Позитивну репутацію слід заробити. Але зараз тут смуга невезіння. Кожен пожинає власні кармічні плоди.

Уникайте зіткнень з начальством, для нього ви, як червона ганчірка, для бика.

Трансформація на внутрішньому рівні фінішує. Підсумок: хтось залишається біля розбитого корита через посадові зловживання (або ненависну роботу, що висмоктує безцінні сили), а хтось святкує перемогу духу в храмі кристально чистої совісті.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: