Вхiд на сайт
Авторизацiя

Український музикант, що створив вражаючий кліп про Карпати, зіграє концерт в Ужгороді (ВІДЕО)

16 березня о 19:00 відвідувачі арт-центру “Галерея ІЛЬКО” в Ужгороді вже вдруге отримають нагоду пройнятись акустичним полотном музиканта-віртуоза, який проживає кожну свою ноту із витонченим смаком, легкістю та щирістю.
Український музикант, що створив вражаючий кліп про Карпати, зіграє концерт в Ужгороді (ВІДЕО)

Цей концерт адресований слухачам, які полюбляють тісний емоційний контакт камерних концертів та хочуть відпочити від буденності.

Єгор Грушин яскравий український композитор та піаніст. Стиль, в якому творить композитор – сучасна класика (modern classical), яка є легкою для сприйняття, але водночас і насиченою різноманітними мелодіями та патернами, які наче й нові і водночас як забуті старі, заховані десь глибоко в нашій душі.

За 6 років творчості Єгор Грушин дав понад 200 концертів, презентував світу 4 альбоми, одну збірку фортепіанних творів, видану відомим шведським лейблом та став автором саундтреків до 6-ти вітчизняних фільмів, один з яких називається «Жива» і зовсім нещодавно демонструвався у багатьох кінотеатрах. Минулої осені альбом «Once» було презентовано у 18 містах України, в тому числі вперше у арт-центрі “Галерея ІЛЬКО“. За версію інтернет-журналу Comma новий альбом композитора увійшов у топ-40 найкращих релізів 2016 року.

Загалом музику Єгора Грушина можна назвати саундтрековою, вона пульсує, ллється, плаче, усміхається, зітхає, перетікає, живе, звучить наче з космосу, інколи переживає особисті хвилювання персонажів, передає глибини людських образів, малює природу…



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: