Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті найдорожчі в Європі... віники (ДОКУМЕНТ)

На Закарпатті найдорожчі в Європі... віники (ДОКУМЕНТ)

Іршавська міська рада могла б посісти перше місце у рейтингу власників найдорожчих комунальних віників по 100$ за штуку. У мережі Фейсбук активіст виклав документ Іршавського комунального підприємства «ТЕПЛО-МІСТО» за січень 2017 року, у якому вартість п′яти березових віників для прибирання міста сягнула 13632,5 гривень.

В Іршаві найдорожчі в Європі «Березові віники»!
Іршавським комунальникам найлегше підмітати вулиці, адже в них найсучасн...

Опубліковано Ярославом Суханом 9 березень 2017 р.



За роз′ясненнями zakarpatpost.net звернулося до міського голови Іршави Степана Бобика, який і розставив всі крапки над «і».

«Такий документ мав місце, однак активіст, який оприлюднив розрахунок у соцмережі, не виклав другу його сторінку, де міститься розшифровка зазначених матеріалів. А там йдеться, що 13632 гривні витратили на 18 метрів кубічних відсіву (6300 грн.) та оренду Камаза для відсіву (4000 грн.), 300 кілограмів кам′яної солі (900 грн.), 3 кубометри гравію (900 грн.), новорічні іграшки (480 грн.), гірлянди (720 грн.), дощик (270 грн.) і власне 5 віників по 12,5 гривень за штуку (62,5 грн.). На жаль, бухгалтер помилилася і вказала у графі «Матеріали» тільки віники», – зазначив Степан Бобик.

Окрім того, через запит щодо використання коштів комунальним підприємством міськрада ініціювала відповідну перевірку правоохоронними органами, яка встановила, що березові віники по 2726 гривень за штуку КП «ТЕПЛО-МІСТО» не купляло.

На Закарпатті найдорожчі в Європі... віники (ДОКУМЕНТ)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: