Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді на прес-конференції озброєний грабіжник проілюстрував акцію «Квартира під охорону» (ВІДЕО)

В Ужгороді на прес-конференції озброєний грабіжник проілюстрував акцію «Квартира під охорону» (ВІДЕО)
Сьогодні, 10 березня, поліція охорони Закарпаття провела в обласному центрі прес-конференцію, на якій обговорили акцію «Квартира під охорону». Проте звичний режим зустрічі з журналістами був несподівано змінений грабіжником, озброєним пістолетом, що увірвався в приміщення.

Спрацювала «тривожна» кнопка, й нападника умить скрутила група затримання поліції охорони. Грабіжник став вимагати гроші та коштовності у присутніх. Далі схопив зі столу пачку грошей. Нападник не знав, що це пастка для злочинців, адже цей спецпристрій, замаскований під гроші, непомітно подає сигнал тривоги на пульт централізованого спостереження, а отже за лічені хвилини тут буде озброєна поліція... Грабіжник вже було зібрався накивати п’ятами, як на місце події прибули бійці поліції охорони Закарпаття. Умить на руках грабіжника клацнули кайданки...

На щастя, злочин цей був інсценований, аби продемонструвати журналістам, як працюють поліцейські охорони, і чому своє помешкання варто довірити для охорони саме їм.

-Структура охорони в органах МВС працює на ринку вже 64 роки, - каже капітан поліції Сергій Лисенко, заступник начальника Управління поліції охорони Закарпаття. - Працівники поліції охорони надають широкий спектр послуг: пультова та фізична охорона, швидке реагування на спрацювання кнопок «Терміновий виклик поліції». Як тільки злочинець намагається пробратися у помешкання під нашою охроною, на пульт централізованого спостереження надходить сигнал «тривога», а відтак професійний наряд групи затримання вже в дорозі. Наряди нашої служби виїжджають на затримання з вогнепальною зброєю. А обладнання у них одне з найкращих.

Далі капітан Лисенко навів статистику квартирних крадіжок.

- На жаль, протягом 2016 року показник квартирних крадіжок в Україні зріс. Невтішною є й ситуація в нашій області. Минулого року в краї зареєстровано близько 250 квартирних крадіжок. А з початку 2017 року - вже більше 40 таких злочинів. Тож власникам осель варто подбати про захист свого майна, - радить правоохоронець.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: