Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Виноградівщині двоє чоловіків пограбували жінку

Невідомі вихопили з рук потерпілої сумочку з грошима і телефоном. Поліцейським вдалося вирахувати злочинців.

На Виноградівщині двоє чоловіків пограбували жінку


7 березня до Виноградівського відділення поліції звернулася 46-річна мешканка села Веряця. Жінка розповіла, що ввечері, коли поверталася з роботи додому, двоє невідомих вихопили з її рук сумочку в якій знаходились мобільний телефон, банківські картки та гроші.

Працівники кримінальної поліції встановили та затримали осіб, що напали на потерпілу – її 20-річний односелець, раніше судимий за крадіжку, та 36-річний мешканець сусіднього села Королево.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Злочинцям загрожує від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до чотирьох років, інформують у поліції області.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: