Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті сварка між чоловіком і жінкою закінчилася вбивством

Закарпатець зарізав ножем 42-річну жінку. Суд призначив покарання - 7,5 років позбавлення волі.

На Закарпатті сварка між чоловіком і жінкою закінчилася вбивством


Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Вироком Мукачівського міськрайонного суду 37-річного мешканця с.Тишів Воловецького району С.В. визнано винним в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині (ч.1 ст. 115 КК України) та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 7 років 6 місяців .

В судовому засіданні обвинувачений розкаявся у вчиненому, однак враховуючи тяжкість вчиненого злочину та те, що останній вже раніше був засуджений до 5 років позбавлення волі за спричинення тяжких тілесних ушкоджень, суд підтримав позицію прокурора, що останній не зможе виправитися без ізоляції від суспільства та призначив йому реальну міру покарання.

Нагадаємо, що вночі 06.10.2016 року чоловік, знаходячись у спальній кімнаті будинку в с.Тишів, Воловецького району, в процесі розпиття спиртних напоїв, посварився з 42-річною жінкою та зарізав її ножем.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: