Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті чиновника затримали під час одержання 18 тисяч гривень хабара

Сьогодні було задоволено клопотання про відсторонення хабарника від виконанння обов'язків головного державного інспектора Управління державної архітектурно-будівельної інспекції у Закарпатській області

На Закарпатті чиновника затримали під час одержання 18 тисяч гривень хабара


За клопотанням прокуратури відсторонено від виконання обов`язків головного державного інспектора Управління державної архітектурно-будівельної інспекції у Закарпатській області, затриманого під час одержання хабара. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Сьогодні слідчим суддею Хустського районного суду розглянуто та задоволено погоджене Хустською місцевою прокуратурою клопотання СВ Хустського ВП про відсторонення затриманого раніше за підозрою у одержанні неправомірної вигоди (ч.3 ст.368 КК України) головного державного інспектора Управління державної архітектурно-будівельної інспекції у Закарпатській області.

Чиновника було затримано під час отримання ним неправомірної вигоди (хабара) у загальній сумі 18 000 грн.

Також, слідчим суддею винесено ухвалу, якою відхилено клопотання слідчого про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, та відносно останнього обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Із вищенаведеним рішенням прокуратура не погодилась та подала до Апеляційного суду скаргу про обрання відносно підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Довідково: за вчиненнякримінальногоправопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України,передбаченопокарання у виглядіпозбавленняволіна строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна,без можливостізвільнення особи від відбування покарання з визначенням іспитового строку(ст.75 КК України) чи призначення особі більш м'якого покарання, ніж передбачено законом (ст.69 КК України).


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: