Вхiд на сайт
Авторизацiя

Москаль заявив, що усі відремонтовані минулого року закарпатські дороги витримали люті морози

Минулий рік показав, що від ямкового ремонту, який взагалі не проводиться в цивілізованому світі, слід поступово відмовлятися й на Закарпатті. Зате ремонт доріг, зроблений суцільним асфальтним покриттям, витримав люті морози.

Москаль заявив, що усі відремонтовані минулого року закарпатські дороги витримали люті морози


– Відрізок міжнародної траси «Дяково – Вилок», по якій цілодобово рухаються великовагові фури, після зими залишився в чудовому стані, – зазначає Геннадій Москаль. – Витримали дороги до Синевирського озера та Долини нарцисів, у Шаланках та Малій Копані (Виноградівщина), відрізок траси «Мукачево – Рогатин» від Яблуницького перевалу, траса перед Дунковицею (Іршавщина) а також інші дороги, де ремонтники наносили суцільне асфальтне покриття. Цього року левову частку грошей ми також направимо на такі ремонти. У першу чергу візьмемося за трасу від Сільця до Виноградова (особливо у Великих Ком’ятах), яку розбили фури після перенаправлення вантажного транспортного потоку з Берегова.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: