Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські правоохоронці вилучили ніж у нетверезого чоловіка (ФОТО)

У селищі Дубове Тячівського району нетверезий чоловік розгулював по вулиці із ножем у спеціальному чохлі на ремені. За даним фактом слідчі проводять розслідування

Закарпатські правоохоронці вилучили ніж у нетверезого чоловіка (ФОТО)


Під час патрулювання оперативники помітили двох чоловіків з явними ознаками сп’яніння, які поводили себе не зовсім адекватно. Правоохоронці зупинили перехожих для складання на них протоколу, оскільки ті розпивали спиртні напої в громадському місці, що є адміністративним правопорушенням.

Встановивши особи порушників, з’ясувалось, що обидва не місцеві – мешканці с.Тарасівка Тячівського району. Поліцейським розповіли, що приїхали до свого товариша погостювати, який за інформацією правоохоронців раніше судимий – вчинив крадіжку.

Під час поверхневого огляду в 27-річного хлопця оперативники виявили ніж з 12-ти сантиметровим лезом. Останній зберігав його в спеціальному чохлі на ремені, і, за його словами, використовує його виключно в робочих потребах.

Що це за робочі потреби встановлюють слідчі, які розпочали за даним фактом кримінальне провадження за ч.2 ст. 263 Кримінального кодексу України (Носіння холодної зброї без передбаченого законом дозволу). Ніж у правопорушника вилучили та наразі очікуються висновки експерта. Досудове розслідування триває, інформують у поліції області.

Закарпатські правоохоронці вилучили ніж у нетверезого чоловіка (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: