Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді демонтують понад сотню об'єктів зовнішньої реклами

Рішення про демонтаж понад сотні об'єктів зовнішньої реклами в Ужгороді прийняли на сьогоднішньому засіданні виконкому міськради.

В Ужгороді демонтують понад сотню об'єктів зовнішньої реклами


Про це повідомляє прес-служба Ужгородської міської ради.

Ідеться про незаконні рекламні конструкції – щити, розтяжки, брандмауери, штендери, сітілайти тощо, розміщені з порушенням вимог Порядку розміщення зовнішньої реклами в Ужгороді та без дозвільних документів.

На засіданні зазначалося: щодо всіх об’єктів проведено фотофіксацію.

За цим рішенням відділ муніципальної інспекції з благоустрою спільно з департаментом міського господарства має повідомити власників самовільно встановлених об’єктів зовнішньої реклами про необхідність проведення демонтажу власними силами у десятиденний термін із дня прийняття рішення. Якщо рекламні конструкції не приберуть – демонтаж необхідно провести силами комунальних служб міста за рахунок власників об’єктів.

Рішення про надання окремих дозволів на розміщення рекламних конструкцій на прохання міського голови Ужгорода Богдана Андріїва зняли на додаткове вивчення.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: