Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Рахові озброєний молодик стріляв по вікнах будинків

19-річний хлопець здійснив декілька пострілів з пневматичного пістолета по будинках мешканців міста. Працівники поліції затримали злочинця та вилучили у нього зброю. Наразі йому вже оголошено про підозру у вчиненні даного злочину

У Рахові озброєний молодик стріляв по вікнах будинків


До працівників поліції Рахова звернулися місцеві жителі та повідомили, що хтось невідомим предметом пошкодив їхні будівлі – у всіх випадках це були вікна.

Поліцейські провівши необхідні оперативні заходи затримали злочинця, який причетний до вказаних подій. З’ясувалося, що для своїх правопорушень 19-річний хлопець використовував пневматичний пістолет – саме з нього він здійснював постріли по будинках рахівчан. На щастя постраждалих від його хуліганських дій не має. Загалом правопорушник вистрілив по трьох приватних будинках та двічі по місцевому гуртожитку. Правоохоронцям при затриманні хлопець пояснив, що таким чином хотів випробувати зброю, яку йому, за його словами, передав знайомий.

Наразі за даним фактом слідчі проводять досудове розслідування. Вилучену зброю направлено для проведення експертизи. Дії затриманого кваліфікують за ч.1 ст.296 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство. Наразі останньому вже оголошено про підозру у вчиненні даного злочину. За такого роду дії передбачена відповідальність у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, інформують у поліції області.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: